Logo Shiatsu Massage Opleiding Academie Qing-Bai
Shiatsu Massage Opleiding Academie Qing-Bai
Vragen? Bel 0485-550865
Vragen? Bel 0485-550865

LESLOCATIESParallelgroepen

De lessen worden gegeven in Nijmegen (vrijdagen), Amersfoort (zaterdagen), Breda (zaterdagen) en Amsterdam (zondagen). Bij inschrijving kiest u voor een bepaalde locatie en lesgroep. Mocht u gedurende het studiejaar echter verhinderd zijn een bepaalde les bij te wonen, dan kunt u deze les op een andere locatie inhalen. Alle lessen in de verschillende plaatsen worden door hetzelfde docententeam gegeven.

Nijmegen

De lesactiviteiten in Nijmegen vinden plaats op Landgoed Holthurnse Hof in de heuvels van Berg en Dal.
Dit prachtige hotel ligt in een natuurrijk gebied. Met de auto is het makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. Tevens is het bereikbaar met het openbaar vervoer.
De lessen in Nijmegen vinden plaats op vrijdagen, éénmaal per twee weken.

Adres:
Landgoed Holthurnse Hof
Zevenheuvelenweg 48A
Berg en Dal (nabij Nijmegen)
www.holthurn.nl

Breda

Goed bereikbaar, naast het centraal station, ligt vergadercentrum/hotel Apollo. Tijdens de lessen wordt een gehele zalenverdieping voor onze doeleinden gebruikt.
Bereikbaarheid met de auto: het centrum volgen en daarna de borden station.
De lessen in Breda vinden plaats op zaterdagen, éénmaal per twee weken.

Adres:
Conferentie-oord Apollo
Stationsplein 14
Breda
www.apollohotelsresorts.com/breda

Amersfoort

Voor onze opleiding in Amersfoort maken we gebruik van de zalen van het conferentie-oord Het Berghotel, Utrechtseweg 225. Dit gebouw ligt op de top van de Amersfoortse Berg, één van de uitlopers van de Utrechtse heuvelrug.
Het conferentie-oord is makkelijk bereikbaar met de auto, en/of bus of na een wandeling van ongeveer 10 minuten vanaf station Amersfoort.
De lessen in Amersfoort vinden plaats op zaterdagen, éénmaal per twee weken.

Adres:
Conferentie-oord Het Berghotel
Utrechtseweg 225
Amersfoort (Amersfoort zuid-west, op ‘De Berg’)
www.berghotelamersfoort.nl

Amsterdam

In Amsterdam maken we gebruik van de prachtige zalen van het Planetarium in Amsterdam. Deze mooie locatie ligt in het groen naast de Gaasperplas en in het Gaasperpark. Naast het Planetarium kunt u gratis parkeren op de parkeerplaatsen van de gemeente. Wilt u liever uw auto parkeren achter de slagboom, dan kan dit tegen een vergoeding van 5 euro per dag. Op 80 meter afstand van het Planetarium bevindt zich het busstation / metrostation "Gaasperplas".
De lessen in Amsterdam vinden plaats op zondagen, éénmaal per twee weken.

Adres:
Planetarium Meeting Center Amsterdam
Kromwijkdreef 11
Amsterdam
www.planetariumamsterdam.nl

Nieuws
Vriendschap met Chinees ziekenhuis
Al 25 jaar onderhoudt Academie Qing-Bai een nauwe vriendschapsband met het ziekenhuis van de Chinese miljoenenstad QingDao. Enkele dagen geleden werd Nederland bezocht door een delegatie van het ziekenhuis, met aan het hoofd dr. prof. Wang. De vriendschap werd op een passende wijze gevierd en er werd een samenwerkingscontract getekende voor de komende 10 jaar. Wij zijn hier erg blij mee. Ook de komende jaren zullen in de zomer groepen studenten praktijk stages kunnen doen in het ziekenhuis.